ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η MegaFrost ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2007 από άτομα με περισσότερο από 25 έτη εμπειρία στο χώρο της εμπορίας, διανομής και διακίνησης ειδών μαζικής εστίασης. Η εταιρεία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εξελίχθηκε σε μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στο αντικείμενό της στις περιοχές που δραστηριοποιείται και παρουσιάζει σταθερή ανοδική πορεία.

Η MegaFrost διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων τελικής διανομής προϊόντων σε όλη την Αττική, με έδρα της τον Ασπρόπυργο Αττικής. Έχοντας πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000: 2005, καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις, διαθέτουμε την πληρέστερη γκάμα νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας από καταξιωμένες εταιρίες-εργοστάσια τροφίμων.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Διαθέτοντας αποθήκες 4.000 κ.μ., καθώς και μεγάλο και σύγχρονο στόλο φορτηγών-ψυγείων, αποκλειστικά σχεδιασμένων για την ασφαλή διακίνηση τροφίμων, παρέχουμε μεγάλο αριθμό υπηρεσιών σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, με σταθερά μεγάλη ταχύτητα ανταπόκρισης στις παραγγελίες σας, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, παρέχουμε τη δυνατότητα Logistics για τρίτες εταιρείες. Μια συνεργασία με την MegaFrost έχει Megaλα οφέλη για εσάς!

5 ΣΗΜΕΙΑ
ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα γραφεία μας και οι χώροι αποθήκευσής μας βρίσκονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα συγκροτήματα αποθήκευσης και επεξεργασίας τροφίμων στα Βαλκάνια.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Η στρατηγικής σημασίας θέση των εγκαταστάσεών μας μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε εντός 24 ωρών σε κάθε ανάγκη των πελατών μας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το εξαιρετικό προσωπικό μας κατέχει άριστη γνώση τόσο των επαγγελματικών αναγκών των πελατών μας όσο καιτων λύσεων που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Tο μηχανογραφικό σύστημα ERP μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε και να διεκπαιρεώνουμε τον μεγάλο όγκο των παραγγελιών των πελατών μας σε άμεσο χρόνο.

Μια συνεργασία μαζί μας θα έχει μεγάλα οφέλη για εσάς!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι σημαντικότεροι συνεργάτες μας σήμερα είναι:

MEGAS YEEROS logo
MC CAIN logo
CHATEAU BLANC logo
ELVIART logo
 HELLMANS logo
Provil logo
OLis logo
Knorr logo
ΠΑΣΣΙΑΣ logo
ΣΠΙΤΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ logo
ΚΟΡΕ logo
KOLIOS logo

Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος 19300

Τ (+30) 210 55 96 800, F (+30) 210 55 96 842, Ε info@megafrost.gr

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 16:00

Για ερωτήσεις: (+30) 210 559 6800, (+30) 210 559 6801, (+30) 210 559 6841

Email

Θέμα

Τμήμα

Μήνυμα