Περιγραφή εταιρίας

H MegaFrost που σημειώνει συνεχή ανάπτυξη από την στιγμή της ίδρυσής της πριν 17 χρόνια, έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο διανομέα τροφοδοσίας προϊόντων μαζικής εστίασης στην Ελλάδα. Η τεχνογνωσία των έμπειρων στελεχών της καλύπτει όλες τις πτυχές της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων, από την προμήθεια ως την παράδοση. Τα τμήματα Food Service & Bakery – Pastry καλύπτουν μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε περίπου 1.000 επιχειρήσεις εστίασης, όπως ψητοπωλεία, εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία, all day bars κ.λ.π), προμηθεύοντας επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής και αποθήκες 8.000 κ.μ., διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων τελικής διανομής προϊόντων, με τον σύγχρονο στόλο της 15 φορτηγών – ψυγείων σχεδιασμένων αποκλειστικά για μεταφορά τροφίμων, να τροφοδοτεί με σταθερά μεγάλη ταχύτητα ανταπόκρισης τις παραγγελίες των πελατών. Ο κύκλος εργασιών της Mega Frost, της δίνει την αγοραστική δύναμη ώστε να προσφέρει τα προϊόντα της σε ανταγωνιστικές τιμές, με γνώμονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης παρέχοντας φροντίδα και υποστήριξη, δίνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Όραμα

Το όραμά μας για τη Mega Frost είναι να είμαστε ο κορυφαίος σύμμαχος των επιχειρήσεων εστίασης! Θέλουμε όλοι να αισθάνονται ότι η συνεργασία μαζί μας είναι μια ευχάριστη, ανταποδοτική και αξιόλογη εμπειρία, να θέσουμε τα πρότυπα για εξαιρετική εξυπηρέτηση παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και δημιουργικές ιδέες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας και αυξάνουν την κερδοφορία τους. Εστιάζοντας συνεχώς στην καινοτομία σκοπεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία αγορών από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αποστολή

Ως ηγέτης του κλάδου, στην προμήθεια τροφίμων πλήρους εξυπηρέτησης, στη Mega Frost, χτίζουμε καθημερινά σχέσεις μέσω μιας εξαιρετικής κοινότητας συνεργατών – πελατών, μέσω ποιοτικών προϊόντων, καινοτόμων συστημάτων και εστιάζοντας στη συνέπεια, την εξοικονόμηση και την ποικιλία. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο προσιτές τιμές ενώ προσφέρουμε εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών μας. Η Mega Frost είναι μια εταιρία που δίνει μεγάλη αξία στις ανάγκες των συνεργατών της. Οι άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για κάθε εταιρεία και θέλουμε οι εργαζόμενοι, οι προμηθευτές και οι πελάτες μας να ευημερούν. Στη Mega Frost συνδυάζουμε τη γνώση της αγοράς, τις επιθυμίες των καταναλωτών και τις ανάγκες των πελατών μας επενδύοντας συνεχώς στην διάθεση νέων προϊόντων και τεχνολογιών. Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα σε κάθε επιχείρηση εστίασης, είναι η ασφάλεια των τροφίμων. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι προμηθευτές μας, οι αποθήκες διανομής και ο στόλος των φορτηγών μας, διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα.

5 ΣΗΜΕΙΑ
ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα γραφεία μας και οι χώροι αποθήκευσής μας βρίσκονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα συγκροτήματα αποθήκευσης και επεξεργασίας τροφίμων στα Βαλκάνια.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Η στρατηγικής σημασίας θέση των εγκαταστάσεών μας μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε εντός 24 ωρών σε κάθε ανάγκη των πελατών μας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το εξαιρετικό προσωπικό μας κατέχει άριστη γνώση τόσο των επαγγελματικών αναγκών των πελατών μας όσο καιτων λύσεων που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Tο μηχανογραφικό σύστημα ERP μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε και να διεκπαιρεώνουμε τον μεγάλο όγκο των παραγγελιών των πελατών μας σε άμεσο χρόνο.

Μια συνεργασία μαζί μας θα έχει μεγάλα οφέλη για εσάς!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι σημαντικότεροι συνεργάτες μας σήμερα είναι:

MEGAS YEEROS logo
MC CAIN logo
CHATEAU BLANC logo
ELVIART logo
 HELLMANS logo
Provil logo
OLis logo
Knorr logo
ΠΑΣΣΙΑΣ logo
ΣΠΙΤΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ logo
ΚΟΡΕ logo
KOLIOS logo

Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος 19300

Τ (+30) 210 55 96 800, F (+30) 210 55 96 842, Ε info@megafrost.gr

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 16:00

Για ερωτήσεις: (+30) 210 559 6800, (+30) 210 559 6801, (+30) 210 559 6841

Email

Θέμα

Τμήμα

Μήνυμα